ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: Дисконт за замрзнато месо и риба вработува ДИСТРИБУТЕРИ СО Б и Ц категорија!

ноември 13, 2023

Дисконт за замрзнато место и Риба Гранд Партнер-АС на добро позната локација во кругот на поранешен Југопромет, бара работници.

Поради зголемен обем на работа се проширува тимот и се потребни работници со и без претходно работно искуство.

-Дистрибутери со Б и Ц категорија

За повеќе информации на 076-453-800 / 076-453-801 или на Улица Климент Охридски ББ

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: