ВРАБОТУВАЊЕ: СПОРТСКИ ЦЕНТАР ПАНДЕВ БАРА КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ ЗА РАБОТА ВО КАФЕ БАР КОЈ СЕ НАОЃА ВО СПОРТСКИОТ КОМПЛЕКС!

декември 1, 2023

СЦ Пандев бара келнери и шанкери за работа во кафе бар кој се наоѓа во спортскиот комплекс во Струмица

Заинтересираните кандидати пожелно е да имаат искуство, да бидат комуникативни подготвени за тимска работа и успеси

Се нудат одлични услови за работа, можност за кариерен развој и плата која мотивара !

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 242 042 или во просториите на СЦ Пандев секој ден.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: