strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ЗА ПОУБАВ ИЗГЛЕД НА ВАШИТЕ ТРЕПКИ „GALAXY VOLUME 5D“

Автор:

Датум:

јули 17, 2021

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јули 17, 2021

Категории:

Здравје, Струмица


Маскара

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/маскара-galaxy-volume-5d/

Galaxy Volume 5D маскара функционира како пет производи:

– волумен без тежина – дури и ако поставите два слоја на трепките тие ќе изгледаат беспрекорно;
-идеална сепарација – четката со тврди влакненца не ги слепува трепките;
-бидете сигурни дека заоблените трепки ќе останат до крајот на денот!
– неверојатна должина луксузен изглед;
– нежна грижа – вашите трепки ќе изгледаат прекрасно!

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/