Home

Perdormire
Струмица

ВИКЕНД ВО „КОСМОПОЛИТ“-СТРУМИЦА: ВО ПЕТОК MUSIC BАND UNO, А ВО САБОТА БЛАГИЦА КАЛЕВА И JUBOX BAND!

Home

Петок 24.01.2020, во топлиот и пријатен амбиент на Caffe Restaurant Cosmopolit ќе ве забавуваат Music band Uno.

Сабота 25.01.2020, повелете на вистинско уживање и забава со Jubox band & Благица Калева.