(ВИДЕО) СТРУМИЧАНКАТА ДРАГАНА КОСТОВА ГО ОСТАВИ БЕЗ ЗБОР „ГРАНД“ ЖИРИТО И ВЛЕЗЕ ДИРЕКТНО ВО ЧЕТВРТИОТ КРУГ!

февруари 24, 2022

Струмичанката Драгана Костова одржа повторно лекција по пеење и го остави без збор „ГРАНД“ жирито. Настапот на Драгана ја однесе директно во четвртиот круг, по добиените шест гласови по прегласувањето. Ментор на нашата струмичанка е Марија Шерифовиќ, а нејзиниот настап може да погледнете во видеото подолу на 22 минута.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: