(ВИДЕО) ДА БЕШЕ НА ЈУТЈУБ ЌЕ БЕШЕ ВО ТРЕНДИНГ: ЗА ЕДЕН ЧАС, ВИДЕОТО „СТРУМИЦА-ЅВЕЗДА ПОД НЕБОТО“ ДОБИ 5.000 ПРЕГЛЕДИ!

јануари 1, 2020

Видеото кое го прикачи портал Струмица Денес а го презеде од страницата „Струмица-Ѕвезда под небото“ за само еден час доби 5.000 прегледи. Ова дефинитивно е најуспешното видео кое го имаме прикачено на нашата фејсбук страница. Да беше на јутјуб, според статистиката со сигурност ќе беше во тренинд видеата во Македонија. Во продолжение погледнете го:

https://www.facebook.com/strumicadenes/videos/752237848593640/?t=3

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: