ВЕСТ НА ДЕНОТ: „КАНЕЛА“-СТРУМИЦА СОЗДАВА РЕМЕК ДЕЛА ОД ТОРТИ!

декември 22, 2019

Тимот на Канела е вистинско семејство кое со голема љубов работи на секое колаче, цвет од торта, шеќерен украс… Резултатот од таа посветена работа се одличните торти од кои застанува здивот, но исто толку вкусни и со вашите омилени состојки. Во продолжение ви издвојуваме дел од тортите изработени од вештите раце од тимот на „Канела“:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ