strumica denes logo

УЧИТЕЛКАТА ВО ООУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ КАТЕРИНА ЧУКАРСКА, ЗАЕДНО СО ДЕЧИЊАТА И НИВНИТЕ РОДИТЕЛИТЕ, ПОДГОТВИЈА ИНТЕРЕСНА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА!

Автор:

Датум:

декември 28, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

декември 28, 2022

Категории:

Струмица

Новогодишната програма на учениците од трето-3 при ООУ”Никола Вапцаров “со нивната учителка Катерина Чукарска е доказ дека со соработката и помошта од родителите соновите стануваат јаве.

Програмата ја подготвиле за околу еден месец, а нивните родители речиси целата организација од обезбедување простор изработка на костими и целата сценографија е нивна
заслуга. Тие на сите им посакаа Среќна нова година исполнета со здравје, среќа и многу успеси и среќен Божиќ.