Perdormire
Струмица

Танчерите на „One Way Dance Studio“ од Струмица, отпатуваа за Сарајево на меѓународниот натпревар „Inter Dance Fest“

Home

На 11 април танчерите на „One Way Dance Studio“ од Струмица отпатуваа за Сарајево каде нивните танчери ќе земат учество на меѓународниот натпревар Inter Dance Fest, кој важи за еден од најдобрите ИДО натпревари во регионот, со повеќе од 12 земји учесници. Тие ќе се претстават со 2 формации јуниори The Alien Visitors, сениори Boy Scouts и 14 солисти.

Photo: Karos Photography