Perdormire
Струмица

СТРУМИЧАНЕЦОТ ЈОВЧЕ ПАНДЕВ СЕ НАДМИНА СЕБЕСИ, „СУДЕН ЧАС“ ЈА ВООДУШЕВИ МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ!

Home

Талентираниот струмичанец Јовче Пандев на својот официјален јутјуб канал ја објави својата нова авторска песна насловена „Суден час“ која за само еден ден ја воодушеви македонската јавност и ги собра сите позитивни коментари! Интересно во самиот спот е тоа што тој е снимен во уникатната вила на уметникот Никола Пијанманов која самиот тој ја има направено. Спотот го режираше Столе Ангелов, директор на фотографија Ѓорги Вацев, а во спотот се појавуваат Љубомир Митревски, Зоран Трендов и Александра Бенет. Во продолжение слушнете ја: