Perdormire
Струмица

СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЛЕТНИ ПОПУСТИ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ НА ВАШИОТ БИЗНИС-ПРОМОЦИЈАТА ТРАЕ ДО 10 АВГУСТ!

Home

Портал Струмица Денес со летен попуст за рекламирање на вашиот бизнис! Сите оние кои ќе се јават до 10 АВГУСТ ќе добијат пакет подготвен од маркетинг тимот на Струмица Денес.

Во акцијата е вклучено:

-Едномесечно рекламирање
-Тримесечно рекламирање
-Шестмесечно рекламирање
-Едногодишно рекламирање

Портал Струмица Денес деновиве беше меѓу трите најпосетувани портали во Македонија. Сите оние кои се заинтересирани за рекламирање и за подетални информации за понудите, може да се јават на следниот телефонски број: 071 258 511.