Home

Perdormire
Василево Струмица

СПОДЕЛУВАЈТЕ: Да помогнеме на фамилијата Ѓоргиеви од Василево повторно да го изгради својот дом кој изгоре во пожар!

Home

Да им помогнеме на фамилија Ѓоргиеви од Василево кој неодамна нивниот дом изгоре во пожар. Сите добри луѓе ширум целиот свет кои сакаат да помогнат и донират, тоа може да го направат на сметката подолу во фотографијата или онлајн на линкот кој ќе биде поставен веднаш под фотографијата.

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ОНЛАЈН ЛИНК ЗА ДОНАЦИЈА: https://www.gofundme.com/f/lets-help-build-a-new-home?sharetype=teams&member=22896741&pc=fb_co_campmgmt_m&rcid=r01-166689819008-dc93ee08562b11ed&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_lico%2Bshare-sheet&fbclid=IwAR03wZTKnPPXyuGRQ02Pj16bsQ-xkR0tYKGI8CAHWe5M0ideYGXJVNWcVtA