strumica denes logo

СО ИЛИ БЕЗ ИСКУСТВО: КАБЕЛНЕТ-СТРУМИЦА БАРА ИНЖЕНЕР/ТЕХНИЧАР ЗА РАБОТНО МЕСТО ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА ИНТЕРНЕТ КОРИСНИЦИ!

Автор:

Датум:

септември 20, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 20, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Кабелнет-Струмица бара инженер/техничар за работно место техничка поддршка за интернет корисници со или без работно искуство. Кабелнет нуди можност за обука и понатамошно унапредување. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 034 344 533.