СЕ ВРАБОТУВА ЗАВАРУВАЧ И ПОМОШНИК СО РАБОТНО ИСКУСТВО, СО МОЖНОСТ ЗА УЧЕЊЕ ЗАНАЕТ: СЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК – АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ НУДИ НАТПРОСЕЧНИ РЕДОВНИ МЕСЕЧНИ ПРИМАЊА!

јануари 4, 2022

Компанијата АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ – СТРУМИЦА која се занимава со производство и монтажа на градежна столарија, челични конструкции, стаклени и алуминиумски елементи, ВРАБОТУВА ЗАВАРУВАЧ И ПОМОШНИК СО РАБОТНО ИСКУСТВО, СО МОЖНОСТ ЗА УЧЕЊЕ ЗАНАЕТ.

Предност: возачка дозвола, Б категорија.

АГАРТА работи од понеделник до петок, нуди натпросечни редовни месечни примања, плус додатоци и има пријатна и тимска атмосфера. Кандидатите кои се заинтересирани можат да не контактираат на телефонскиот број 078/229-425

Ќе се договориме за сè!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: