strumica denes logo

(25.000 ДЕНАРИ ПОЧЕТНА ПЛАТА) СЕ ВРАБОТУВААТ КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО: Во опуштена атмосфера и одлични услови – The First Coffee & Pool Bar!

Автор:

Датум:

септември 7, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 7, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

The First Coffee & Pool Bar вработува КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ во Струмица СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Сите заинтетресирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 253 212

25.000 ДЕНАРИ ПОЧЕТНА ПЛАТА