САША МАТИЌ ВО ПЕТОК ДОАЃА ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ ИНДУСТРИЈАЛ, ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА АГЕНДАТА ЗА ЦЕЛИОТ ВИКЕНД!

јули 10, 2019

Викенд !!!

INDUSTRIAL Summer Club

* Четврток – DJ TUBE најдобрите латино хитови + коктели подготвени од нашите коктел мајстори

* Петок – SASA MATIC

* Сабота – Dj ARCHITECT ( home support Astra-ION )

* Недела – BALKAN PARTY

 

Резервации:

Билјана Гунова а.к.а (Дотка) – 078-210-018

Фифка- 071-239-404

Стефан Христов- 070-384-684

Калин – 075639943

Катерина: 076-214-478

Томи Урдинов: 075-511-384

Пиринка: 071-720-576

Доне Тодоров: 070-214-232

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ