РАБОТА ВО СТРУМИЦА: ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД ВРАБОТУВА: ШИВАЧКА, ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН, ТАПАЦЕРИ И МОНТЕРИ ЗА ПЛОЧЕСТ И ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ!

август 14, 2022

Струмичката компанија ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД вработува на следните позиции:

– ТАПАЦЕРИ
– МОНТЕРИ ЗА ПЛОЧЕЧСТ И ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ
– ШИВАЧКА
– ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 766 963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: