strumica denes logo

НАСКОРО НОВ ЦЕНТАР ЗА МАСАЖА ВО СТРУМИЦА: „ВИТА“ ВРАБОТУВА МАСЕРИ И МАСЕРКИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

февруари 2, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 2, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Струмица наскоро ќе добие нов центар за масажа. „ВИТА“ вработува МАСЕРИ и МАСЕРКИ со и без работно искуство, а условите се одлични. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 079-328-154