ПОНУДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА: „Пица Експлозија“ во „The First Coffee & Pool Bar” во Струмица!

септември 26, 2023

“🍕 Пица Експлозија во “The First Coffee & Pool Bar”! 🍕

Се заблагодаруваме за вашата поддршка! До крајот на месецот, цената на сите наши пици е намалена:

– Капричиоза: Само 200 денари! 😋🎉
– Маргарита: Само 170 денари! 😋🎉

Не пропуштајте ја оваа ограничена временска понуда.

ТЕЛЕФОН ЗА НАРАЧКИ:070/700-388

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: