strumica denes logo

ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ СЕ ДОБИТНИЦИТЕ НА 20 ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА НАСТАПОТ НА РИМСКИ И КОРОНА ВЕЧЕРВА ВО АВАТАР!

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Струмица

 1. Лазо Наков
 2. Валерија Чукарска
 3. Филип Стојанов
 4. Ѓорѓе Златков
 5. Марија Петрова
 6. Јована Лзаревска
 7. Сашко Делев
 8. Ангелина Андонова
 9. Трајче Стојанов
 10. Радица Велкова
 11. Мери Ристова
 12. Ѓорги Трајков
 13. Памуков Блаже
 14. Сашко Велев
 15. Јасмина Недева
 16. Филип Терзиев
 17. Емил Танев
 18. Атанаско Ковацов
 19. Драгица Тренчева

ДОБИТНИЦИТЕ СВОИТЕ ВЛЕЗНИЦИ МОЖЕ ДА ГИ ПОДИГНАТ НА ВЛЕЗОТ ВО АВАТАР СО ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА!