ПЛАТА 40.000 ДЕНАРИ: Струмичката компанија „МОБИ САУНД“ има потреба од општи работници – Предност имаат кандидатите со положена „Б“ и „Ц“ категорија!

јануари 18, 2024

Струмичката компанија „МОБИ СОУНД“ има потреба од општи работници. Кандидатите кои имаат положена „Б“ и „Ц“ категорија ќе имаат предност. Плата 40.000 денари!

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 938 645 и 078 570 111

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: