Perdormire
Реклама Струмица

ОКТОМВРИСКА АКЦИЈА НА ПЕРНИЦИТЕ ОД БИО ЛИНИЈАТА СО МАСЛА ОД АЛОЕ ВЕРА ВО ПЕР ДОРМИРЕ ВО СТРУМИЦА!

Октомвриска акција во Per Dormire на перниците од BIO линијата со масла од алое вера

BIO MOORE 12cm =3500ден-15%=2975ден

BIO MOORE 15cm=4200ден-15%=3570ден

BIO DOUBLE=4000ден-15%=3400ден

ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБУДИТЕ НАСПАНИ И ОДМОРЕНИ 🤗
Ве очекуваме во нашиот салон во Струмица на ул. Гоце Делчев бр.103, кај силусите на Жито Струмица.
☎034/522-284 ☎️075/327-827

10 години највисокиот италијански квалитет во земјата
www.perdormire.mk