strumica denes logo

„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ГОТВАЧ, ПОМОШНИК ГОТВАЧ И ПИЦА МАЈСТОР – ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

„КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– ГОТВАЧ
– ПОМОШНИК ГОТВАЧ
– ПИЦА МАЈСТОР

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 468 237