strumica denes logo

КОНЦЕПТ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА СО ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА „А“ И „Б“

Автор:

Датум:

февруари 13, 2024

Автор:

Датум:

февруари 13, 2024

КОНЦЕПТ распишува нов оглас за вработување на позиција ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА со возачка дозвола „А“ и „Б“ (мотор 125cc). Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телофонски број: 075 347 502