Home

Perdormire
Струмица

КЛУБ „ПЛАТИНУМ“ НАЈАВИ ОДЛИЧНА ЗАБАВА ЗА ОВАА САБОТА ЗАЕДНО СО „ЕНЕРЏИ БЕНД“

Home

Епицентарот во градот оваа #САБОТА повторно ќе гори! По голема пауза диригенската палка повторно во рацете на незаменливите ЕНЕРЏИ_БЕНД. Нема двооумење викендот каде ќе се излегува, зборното место е#КЛУБ_ПЛАТИНУМ, забава до раните утрински часови,ќе се пееат најголемите балкански хитови заедно со Ѓоко Јовиќ.
Не дозволувајте да ви раскажуваат резервирајте на време.

Сензација што не се пропушта !!! Овој ПЕТОК во главниот епицентар за добра забава во градот.

📞 070/384-684 Стефан Христов
📞 070/639-526 Гога
📞 078/596-130 Николас Стојанов
📞 075/646-784 Кате Атанасова
📞 078/765-262 Дони Шилинов
📞 071/832-602 Филип Коцев