СВР-СТРУМИЦА КАЗНИ 23 ВОЗАЧИ НА МОТОЦИКЛИ КОИ НАПРАВИЛЕ ПРЕКРШОК!

август 8, 2022

На 07.08.2022 во периодот од 17.00 до 23.00 часот на подрачје на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена контрола за откривање на прекршоци кои ги прават возачите на мотоцикли. Притоа, биле констатирани 23 прекршоци, кои биле соодветно санкционирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: