strumica denes logo

Каде можеш да освоиш над милион денари во Струмица?

Автор:

Датум:

април 3, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 3, 2019

Категории:

Струмица

Спортските обложувалници ЕВРОТИП во Струмица се застапени со две обложувалници. Локациите на обложувалниците се: ул. Браќа Миладинови 21/5 (позади пазарот) и на ул. Балканска 5/5 (кај пожарната). Во секоја од нив се поставени слот апарати. Добивките се постигнуваат со учество на ВЛТ игрите на среќа. МИНИ ЏЕК ПОТ добивките се во вредност од 4 илјади до 5 илјади денари, додека најпосакуваната МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка е вредна од 1.200.000 до 1.800.000 денари.