ИЗВЕСТУВАЊЕ: ОД 24 ЈУНИ ДО 3 ЈУЛИ „БОНИТА“ НА ГОДИШЕН ОДМОР!

јуни 22, 2019

Ве известуваме дека од 24.06.2019 година па се до 03.07.2019 година, „Бонита“ ќе биде на годишен одмор.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: