ИГРОТЕКА „МАМА МИА“ ВО „ГЛОБАЛ“ ВРАБОТУВА МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ – 1.200 ДЕНАРИ ДНЕВНИЦА!

декември 5, 2023

ИГРОТЕКА „МАМА МИА“ ВО „ГЛОБАЛ“ ВРАБОТУВА МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ – 1.200 ДЕНАРИ ДНЕВНИЦА!

– ШАНКЕРИ ИЛИ ШАНКЕРКИ
– КЕЛНЕРИ ИЛИ КЕЛНЕРКИ

Сите заинтересирани може да се пријават на: 078 298 017

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: