strumica denes logo

ХОТЕЛ „СИРИУС“ ВРАБОТУВА ШАНКЕРИ И ШАНКЕРКИ!

Автор:

Датум:

март 20, 2024

Автор:

Датум:

март 20, 2024

Хотел „Сириус“ вработува ШАНКЕРИ и ШАНКЕРКИ. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 253 212