ХОТЕЛ „СИРИУС“ ВРАБОТУВА ШАНКЕР И КЕЛНЕР!

октомври 18, 2023

Хотел „Сириус“ вработува ШАНКЕР и КЕЛНЕР. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 253 212

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: