ХОТЕЛ „СИРИУС“ ВРАБОТУВА МАСЕРИ-ФИЗИОТЕРАПЕВТИ!

ноември 3, 2022

Хотел „Сириус спа и велнес“ има потреба од  МАСЕРИ-ФИЗИОТЕРАПЕВТИ. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 253 212.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: