(ФОТО) BLACK FRIDAY И ТОА ПРЕД СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА, НАВАЛИ НАРОДЕ!

ноември 28, 2019

Веројатно BLACK FRIDAY треската се пресели и низ улиците на Струмица! Денеска пред струмичката болница на црно се продаваа зимски папучи на големо. Епа кога никој не реагира, тогаш навали народе на евтино!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ