ЕЛПИ ДООЕЛ ВРАБОТУВА АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК СО ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК!

септември 8, 2022

ДПТУ ЕЛПИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК СО ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК!

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 071/205-724 или 034/344-420 или да остават свои податоци на e-mail: elpi_turnovo@hotmail.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ