ЏОКАН МИРЧЕВ: „ЏОКАНОВ“ ОД ОВОЈ ВИКЕНД НЕМА ДА РАБОТИ ДОДЕКА НЕ СЕ СРЕДИ СИТУАЦИЈАТА СО КОВИД-19!

септември 24, 2020

Сопственикот на „Џоканов“ во Сарај Џокан Мирчев, објави дека „Џоканов“ од овој викенд нема да работи се’ додека не се среди ситуацијата со Ковид-19, бидејќи здравјето на граѓаните е најважно од се’, вели тој. Мирчев најави дека навремено ќе извести кога повторно ќе започне со работа.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: