Home

Perdormire
Струмица

До 14:00 часот без вода ќе бидат корисниците на дел од улицата „Маршал Тито“

Home

Поради отстранување на дефек на водоводна цевка , во интервал од 11 часот до 14 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата ,, Maршал Тито од бр.1 до бр.41,, . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и се работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето!