Home

Perdormire
Струмица

ЦЕНТАРОТ НА СТРУМИЦА ВЕЌЕ ДВА ЧАСА БЕЗ СТРУЈА!

Home

Центарот на Струмица веќе два часа е без електрична енергија. Струмица Денес се обиде да ја дознае причината, но на телефонскиот даден број на ЕВН Македонија КЕЦ-Струмица не одговара никој. Со повеќе детали во текот на вечерта или утрешниот ден,