Perdormire
Струмица

АВТОРОТ НА ПОЗНАТАТА КНИГА „ЈАС ПИНК ПАНТЕР“ НА ОЛИВЕРА ЌИРКОВИЌ ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА ВО КНИЖАРНИЦА „КУЛТУРА“

Home

Денеска Оливера Ќирковиќ ќе ја угостува книжарница „Култура“ во Струмица. Ќе се потпишуваат книги и ќе се дружите со авторот од 12:00 до 20:00 часот. Повелете утре во книжарница „Кулутра“ – Струмица.