strumica denes logo

ОГЛАС: Се бара жена за чување и негување на постарa жена, плата 15.000 денари!

Автор:

Датум:

март 28, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 28, 2019

Категории:

Струмица

Се бара жена за чување и негување на постара жена од 08:00 часот до 16:00 часот во Турново. Плата 15.000 денари. За повеќе информации исконтактирајте ги следните телефонски броеви:

TEЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ:072268314 или 02 436628