ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ПЗУ „ДУОДЕНТ ПРО“ ИМА ПОТРЕБА ОД ЗАБЕН ТЕХНИЧАР СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

октомври 20, 2021

ДУОДЕНТ ПРО има потреба од ЗАБЕН ТЕХНИЧАР со најмалку 3 години работно искуство. Можеби вие сте нивниот кандидат:

– СОВРЕМЕНА РАБОТНА СРЕДИНА
– ТИМСКИ ДУХ ПРИ РАБОТЕЊЕТО
– МОЖНОСТ ЗА НАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН
– РЕДОВНА И ОДЛИЧНА ПЛАТА

ПОТРЕБНО Е ЗАВРШЕНО СРЕДНО МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ!
Заинтересираните кандидати може да се пријават на следниот телефонски број: 070 331 388

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: