(ВИДЕО) „Убав ден” на „Дактили“ од Струмица, нов бран на македонската музичка сцена!

октомври 17, 2019

Во Струмица сепак постои квалитетна музика!  „Дактили“ со нов видео запис насловен „Убав ден“.

Музика, Tекст, Aранжман – Дактили
Аудио снимање, Mикс, Mастер – Ивица Јанкуловски (Алшар Студио)

Видеографи: Бојан Станишлевиќ, Столе Ангелов
Асистент на камера: Дени Апостолов
Монтажа: Бојан Станишлевиќ
Дронограф: Бојан Станишлевиќ

На видеото се појавуваат – Дактили, Бојан Станишлевиќ, и Томе Михајлов

Дактили се:
Милан Анастасов – вокал
Ставре Ангелаков – гитара
Столе Велков – бас
Душко Манушев – тапани

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: