Home

Perdormire
Струмица

СЕНДВИЧАРА ЕКСТРИМ-СТРУМИЦА ОД ДЕНЕС ЌЕ РАБОТИ СО НАРАЧКИ ОД 09:00 ДО 17:00 ЧАСОТ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ 078 646 655!

Home

Сендвичара ЕКСТРИМ-СТРУМИЦА ги известува струмичани дека од денес започнува со работа со нарачки на следниот телефонски број: 078 646 655! Нарачки ќе се примаат од 09:00 па се до 17:00 часот.