Perdormire
Струмица

ПРОМОЦИЈА: ВО ПЕТОК И САБОТА МИНИ САЕМ ВО ЖЕЛЕЗАРА „ИКАРУС“ ВО СТРУМИЦА, НАЈАВЕНИ ГОЛЕМИ ПОПУСТИ!

ГОЛЕМ ПОПУСТ ОД 20% ОД КАТАЛОШКИТЕ ЦЕНИ И ПРЕДСТАВУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕ ОД 300 АРТИКЛИ ОД ПРОГРАМАТА НА “INGCO” ВО ПЕТОК 25-ОКТОМВРИ И САБОТА 26-ОКТОМВРИ ВО 🛠ИКАРУС🛠

ул. Јанко Цветинов 22 Струмица

Повелете и уверете се!….

 

 

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif