strumica denes logo

ПОЧЕТНА ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ ВО НОВООТВОРЕНА КАФЕТЕРИЈА ВО СТРУМИЦА: „URBAN HUB“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ/КИ И ШАНКЕРИ/КИ!

Автор:

Датум:

мај 8, 2024

Автор:

Датум:

мај 8, 2024

Струмица доби ново катче за уживање и релаксација во центарот на градот. Кафетерија „URBAN HUB“ вработува:

– КЕЛНЕРИ/КИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви: 078 211 165 и 076 483 326