МАРЈАН ПЕТРОВ „HAIR STUDIO MAGIC“ ГО ПРЕМЕСТУВА ДИРЕКТНО ВО СРЦЕТО НА ГРАДОТ ВО НОВО РУВО!

септември 1, 2019

Hair studio MAGIC наскоро во ново руво и на друга локација директно во срцето на градот над малиот парк веднаш наспроти УЈП, ни откри hair and make up стилистот Марјан Петров. Студиото ќе биде опремено според најновите стандарди и ќебиде место за релаксација на секоја дама, а квалитетот и професионалноста остануваат исти. Како и изминатите години Марјан се труди да ги задоволи потребите на своите клиенти, па поради тоа е и отварање на едно ново студио за сите кои ќе го посетат да се чувствуваат удобно, позитивно и задоволно.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: