ГЕРМАНСКАТА КОМПАНИЈА „ЕНТРОНИК“ ВРАБОТУВА ЕЛЕКТРИЧАРИ – АКО НЕМАТЕ ЕВРОПСКО ДРЖАВЈАНСТВО, ТИЕ АПЛИЦИРААТ ЗА ВИЗА!

декември 16, 2023

Компанијата „ЕНТРОНИК“ од Франкфурт, Мајна вработува ЕЛЕКТРИЧАРИ.

„ЕНТРОНИК“ НУДИ:

Возбудливи проекти и задачи од областа на електротехниката
Одлична семејна и пријателска работна атмосфера
Слобода да ги имплементирате и придонесете вашите сопствени идеи
Континуирана обука, доедукација и курс по германски јазик Б1 степен.
Професионален Алат за Електроинсталации како и Работна опрема од висок квалитет.

Вашите задачи:

Поставување на општа електрична инсталација како и
Изградба, монтирање, одржување и поправка на електрични инсталации

Што треба да понесете со себе:

подготвеност за учење на нови работи
мотивација и лојалност кон компанијата

Немате европско државјанство? „ЕНТРОНИК“ ќе аплицираат за виза за вас.

Доколку го разбудивме вашиот интерес, можете директно да го контактирате управниот директор на компанијата преку Viber или Whatsapp: +491639350466

ФЕЈСБУК ЛИНК: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063597041297

ИНСТАГРАМ ЛИНК: https://www.instagram.com/ntronic_gmbh/?fbclid=IwAR2dydeaMjlbh7O9FPNQKAq4RF2ZNjV2f3DUwEa15nPkmSYMvBah5DKjd5Q

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: