Perdormire
Струмица

10 СООБРАЌАЈНИ ПРЕКРШОЦИ ЗА 5 ЧАСА НАПРАВЕНИ ВО СТРУМИЦА!

Home
На 30.05.2019 година во времето од 11:00 до 16:00 часот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица е спроведена акциска контрола со цел откривање прекршоци од страна на пешаци. При контролата констатирани се десет прекршоци.