(10 ГОДИНИ СО НАС)РОДЕНДЕНСКА НЕДЕЛА ВО САЛОНОТ НА ПЕР ДОРМИРЕ ВО СТРУМИЦА: ДО САБОТА ПОПУСТИ ДО 40% НА СИТЕ ПРОИЗВОДИ!

август 6, 2019

Пер Дормире-Струмица слави 10 години постоење! По тој повод, од вчера па се до сабота 10.08.2019 година, попусти до 40% на сите производи во Струмица. Пер Дормире може да ги пронајдете на ул. Гоце Делчев бр 103 кај силусите на Жито Струмица.
☎034/522-284

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: