strumica denes logo

1.200 ДЕНАРИ ДНЕВНИЦА: „ПРИНЦ КАФЕ“ ВО ГЛОБАЛ ВРАБОТУВА МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

март 12, 2024

Автор:

Датум:

март 12, 2024

„ПРИНЦ КАФЕ“ во „ГЛОБАЛ“ вработува:

– ШАНКЕРИ ИЛИ ШАНКЕРКИ

Сите заинтересирани може да се пријават на: 078 298 017