strumica denes logo

СПОДЕЛУВАЈТЕ: СТРУМИЧАНИ ДА ДОНИРАМЕ ЗА МАНАСТИРОТ ВО НОВО СЕЛО КОЈ Е ВО ПОСЛЕДНА ФАЗА ОД ФРЕСКОПИСУВАЊЕТО НА МАНАСТИРСКАТА ЦРКВА!

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Ново Село

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Ново Село

Струмичани, да донираме за манастирот во Ново Село во кој се одвива последна фаза од фрескописувањето на манастирската Црква. Сите што сакаат да помогнат и да донираат можат да го направат тоа на манастирската сметка или директно во манастирот кај некого од монасите.